Garderob och BFB!

Ni har väl inte missat att vi har en garderob även i år? Där kommer du kunna lägga in allting mindre som du inte vill släpa runt på eller lämna i sovsalarna så som större kameror, datorer, kläder och cosplay-tillbehör.

Vi jobbar hårt för att göra detta så billigt som möjligt, så vi har satt priserna till 10:- för jacka, 20:- för väska eller annat bagage!

Besökarnas FörsäljningsBord (BFB) vill också att vi ska påminna alla våra kära besökare om att de finns! Där kan du sälja sådant du inte använder längre, som manga du läst ut alldeles för många gånger, fan-bilder, dockor, cosplaysaker etc. Detta kostar ingenting, men vi tar 10% av priset sakerna säljs för i provision!

Vi kommer sälja alla saker på BFB på två olika sätt; löpande under helgen och på vår stora auktion. När du lämnar in dina saker sätter du både ett utropspris och en ”hård” summa som du kan tänka dig att sälja saken för under helgen. Vi jobbar även här hårt för att du ska få så mycket som möjligt för dina saker!

Det här inlägget postades i Awesome. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.