SARZ spelbar

S.A.R.Z. Spelbar

S.A.R.Z. Spelbar har följt hela utvecklingen av NärCons uppväxt och självklart vill vi inte missa årets NärCon:X. Det kommer bli en spännande möte mellan människor och spel.
Vi kommer anordna turneringar under konventen, så kom gärna förbi och checka in!

Arrangör: S.A.R.Z., sarzspelbar (at) gmail (dot) com

Spank the Monkey

(kortspelsturnering)

En apa har klättrat högt upp i en skrothög och irriterar högljutt omgivningen. Din chef är inte glad över det, så därför kommer han att ge en belöning till den person som först kommer upp i höjd och kan smiska till apan, så den håller tyst. Nu gäller det för dig att stapla ett torn av all skrot du hittar på tippen så snabbt som möjligt. Du skall även förstöra dina kollegors torn så att du är den första som når upp till apan, smiskar till den och får din belöning!
”Spank the Monkey” är ett otroligt kul och roligt kortspel, som är enkelt att lära sig, men svårt att bemästra. Det kommer att ordnas en turnering, där du kan vinna spelet. Gigantoskop (http://www.gigantoskop.se) sponsrar fina priser till turneringen.
Du hittar oss i S.A.R.Z. Spelbar.

Arrangör: S.A.R.Z., sarzspelbar (at) gmail (dot) com
Tid: Fredag kl 19-22

CLOWN

(brädspelsturnering)

I brädspelet ”Clown” arbetar spelarna för att sprida skratt och glädje i världen. Varje spelare har clowner i sin egen färg. De skall samla färgburkar och sedan sändas ut i världen för att bygga färggranna cirkustält. Spelarna belönas med pengar när de hjälper de andra spelarna att slutföra deras tält, pengarna används sedan för handla färg i butiken.
Spelarna får poäng genom att placera ut tälten i världen men kan också få bonuspoäng genom att ha flest tält i en kontinent eller tält i flest kontinenter. Spelarna kan överta bonuspoäng från varandra därför kräver placeringen av tälten en del strategi och eftertanke. Hur och vart ska du placera dina tält för att förhindra de andra från att ta dina poäng eller för att du ska kunna ta deras? Spelet tar slut när en spelare har nått ett visst antal poäng.
Man kan sammanfatta att brädspelet ”Clown” är ett klurigt och strategiskt spel, som dessutom sprider glädje och skratt. Vill du uppleva det?
Priserna i turneringen sponsras av We Are Sailing (http://www.wearesailing.se/)
Du hittar oss i S.A.R.Z. Spelsbaren.

Arrangör: S.A.R.Z., sarzspelbar (at) gmail (dot) com
Tid: Lördag kl 19-22

S.A.R.Z. Varulv/Maffia

Det slår aldrig fel att köra en omgång Varulv/Maffia!! (varför bara en omgång?)
Maffia är nog en av dem populäraste företeelse som finns i en spelkonvent. Vill du också uppleva något otroligt roligt? Varulv/Maffia är ett slags rollspel, fast inte rollspel. Varulv/Maffia använder sig av kortspel, fast räknas inte som kortspel. Varulv/Maffia är helt enkelt något unikt….har du inte testat det, så rekommenderar vi dig stark att göra det!
Regelgenomgång hålls innan spelet körs igång!

Arrangemanget sponsrars av förlAgo. Du hittar oss i S.A.R.Z. Spelbar.

Arrangör: S.A.R.Z., sarzspelbar (at) gmail (dot) com
Tid: Fredag & Lördag vid midnatt

Kommentarer inaktiverade.