Chill-Kai

Chill-Kai bildades genom hösten 2010 efter att Emil ’Panda’ Märak fått en släng avkonventsavsaknad. Han ville se ett konvent vars syfte var att slappna av, inte behöva stressarunt och ta det lugnt med film, tv-spel och vänner dom där sista dagarna av jullovet och hansgoda vänner Björn Frykmo och Moa Appelsved gillade idén. Dom bildade Chill-Kai genom UNF (Ungdomens Nykterhetsförbund) och lyckades på fyra månader arrangera sitt första konvent.
Den 6-8 januari 2011 så hölls det första Chillcon i NBV:s lokaler vid hornstull i Stockholm.Konventet innehöll bland annat ett Maid-Café, karaoke arrangerad av föreningen EMR och en SSBB-turnering med en trofé designad av ingen mindre än Björn Frykmo själv.
Även om vissa problem uppstod så blev det väldigt lyckat och planeringen inför Chillcon:02är i full gång, nu med ett tillskott i styrelsen, Isabelle Halldin.
Chill-Kai kommer på Närcon att hålla i diverse brädspels och teckningsrelaterade tävlingaroch aktiviteter, samt peppa järnet inför Dunderpatrullens spelning.

Kommentarer inaktiverade.