DiscoRejv

NärCons DiscoRejv återkommer såklart, men är i år bättre än någonsin! Varje kväll kommer vi pumpa den bästa partymusiken och se till att ni får dansa tills ni storknar!

Något helt nytt för i år är att vi har tre olika DJs med lite olika stilar, för att se till att alla kan få chansen att dansa tills ni storknar!

Torsdag: DJ Jokk

DJ Jokk inleder festen med riktig awesome pop och electro från fram för allt Korea och Japan! Han spelar till vardags på Club Mirai i Göteborg, och har tidigare spelat på UppCon:XI.

Fredag: fsFreak

Mästaren på tunga beats är tillbaka med sina oändligt feta bitpop- och chiptuneremixer av både kända och okända låtar! fsFreak har spelat på flera NärCon och UppCon, och du kan läsa mer både hans sida här på NarCon.se och Facebook.

Lördag: Helblinde

Helgens raveande avslutas av en DJ många känner till för sina vilda remixer! Han är en mästare på att göra bra låtar bättre och kommer garanterat att se till att NärCon får ett explosivt avslut! Han har även lovat att spela låtar från låtönskningstråden, och ni kan läsa mer om Helblinde på hans Facebook– och hemsida.

För att föreslå låtar vi kan spela finns vår låtönskningstråd!

Kommentarer inaktiverade.