Cosplayschack

Ny info! Schacket börjar 14-16 på Fredagen och lagen kommer vara God vs Ond!

Vi i CBG-kai är stolta över att kunna meddela att vi kommer att arrangera Cosplayschack på Närcon:11!
I Cosplayschack kan det mesta hända när två spelmästare tar kontrollen över 32 spelpjäser och flyttar runt på dem på planen!

Mer information om vad CBG-kai är hittar du på vår Facebooksida.
http://on.fb.me/cosplayschack

Hur fungerar Cosplayschack?
Cosplayschack fungerar som sådan att två spelmästare kontrollerar 32 deltagare som spelar de olika pjäserna i schack på ett gigantiskt schackbräde.
Spelmästarna kommer att ropa ut olika flyttkommandon till spelarna som de kommer att följa. När en pjäs blir tagen uppstår det en strid och med det menas att alla spelare kommer gå bort från planen för en kort stund och låta de två spelpjäserna slåss emot varandra i en episk strid. När striden är över kommer den pjäs som tagit ut den andra att ta hans eller hennes ruta och de övriga pjäserna återgår tillbaka till sina respektive rutor.

Vart och När?
Kommer snart!

Att kunna delta
Det är väldig få saker du behöver för att kunna delta i cosplayschack. Det första du behöver är en dräkt att spela i, som faktiskt får vara köpt. Vi har inget krav på att dräkterna ska vara egengjorda. Det andra är att du meddelats via mejl om att du får delta i cosplayschacket när du anmält dig. Vi har inga regler på vad man inte får cosplaya (förutom karaktärer du själv skapat a.k.a. OC-karaktärer).

Endast spelmästarna behöver ha kunskap om hur man spelar schack, så känn ingen oro över att delta även om du kanske inte vet hur schack fungerar.

Anmälan
För att kunna delta i Cosplayschacket måste du först skicka in en anmälan till oss och svara på alla frågor för att vi ska kunna veta att du är intresserad att delta.
Efter några dagar när vi har hunnit kollat igenom din anmälan kommer du få ett konfirmationsmejl från oss. Om du inte fått något tecken på att ditt mejl kommit fram till oss och börjat behandlas så måste du skicka in en ny anmälan, annars kommer du INTE kunna delta!

Vi vill ha följande saker i din anmälan:
För- och efternamn:
E-post adress:

Namn på din cosplay-karaktär:
Vart kommer din karaktär ifrån:
Önskat lag:
Kommer snart

Önskad spelposition:
(Kung, drottning, löpare, häst/springare, torn eller bonde)

Referens bild:

Anmälan skickas in till anmalan@cosplayboardgames.se

Sista anmälningsdag är den 20:e juli.

Har du frågor angående cosplayschacket eller något annat kan du skicka det till: alexander@cosplayboardgames.se
eller
cbg@cosplayboardgames.se

Vi ses på Närcon!

 

Kommentarer inaktiverade.