Kontakt

Här samlar vi alla mailadresser som du kan tänkas vilja nå oss som arrangerar NärCon på.

Har du ett arrangemang som du vill styra upp på NärCon:X?

arrangemang@narcon.se

Är du en förälder som har frågor angående NärCon:X?

daniel.ullenius@narcon.se

Har du en butik som är intresserad av att sälja sina produkter på NärCon:X?

david.fallgren@narcon.se

120 svar till Kontakt

 1. Sara Kurdahl skriver:

  Hej! jag har betalt för min biljet+buss och det har dragits 400kr från mitt konto men jag har inte fått någon mail med bekräftelse så jag undrar om det är något fel eller om det bara tar lite tid =)

 2. Fanny Nylander skriver:

  Hej, jag har betalt för biljeten och bussbiljeten och det har dragits 400kr men jag har inte fått bekräftelse än och det har gått en vecka.

 3. Joakim skriver:

  Jag har beställt närcon paketet, 400kr har dragits av men jag har fortfarande inte fått något hemskickat, beställde biljetterna direkt när de kom ut

 4. Endine skriver:

  hej!
  jag skulle vilja gå på Närcon, men jag kan bara gå från fredag till söndag.
  behöver man vara med på Måndagen, eller kan man komma på fredagen?

 5. Tecwolf skriver:

  Hej!
  i och med att det är ett multi convent kan man cosplaya spelcaractärer och figurer från spel, t.ex warhammer 40k eller är det bara anime cosplay. (har varit med om misförstånd på andra convent)

  hoppas på ett bra svar /Tecwolf

 6. Mathilda skriver:

  Hej ^^

  Kan man köpa en biljett för bara en dag? eller en biljett som inte har sovsal?

 7. sander skriver:

  Hej,
  Jag har en undran – Ingår cosplay-och sketchtävlingen i inträdespriset (250:-) om man bara ska vara åskådare?

 8. Kristina Gillberg skriver:

  Jag har en fråga ang biljetter, jag bokade o betalade en bijett, men ja skrev fel email, glömde ”t”et 😛
  Går det och fixa om ja skickar mitt bokningsnummer?

 9. Catalina skriver:

  Hej jo jag undrar om det finns möjlighet för mig att sälja på Artist Allay om ni har en.
  Jag kommer att sälja på Uppcon nu.

 10. Amanda skriver:

  Till aktiviteterna som Mignogna och Sounthesia t.ex, säljs biljetter där/är det gratis/ eller förhandsbokar man någonstans på sidan?
  Och är det gratis att bara gå och kolla på AMV-tävlingen?

 11. Ulf Holmlund skriver:

  Jag undrar om alla busspaket från Stockholm är slutsålda, hur är det med NärCon paketet är det slut när dom inte finns listade under anmälningsfunktionen mera ?

 12. Anna skriver:

  Hejsan
  Är det så att alla alternativ, förutom en vanlig närconbiljett är slutsålda? för de fanns inte på listan under anmälan länken. Då menar jag främst på om alla buss; tur & retur biljetter är slutsålda med?

 13. Noja skriver:

  hej, bor i stkhlm och ska beställa biljett men dt finns bara icon för biljett med sovsal och ingen buss. är bussen slutsåld och därför inte längre synlig elr är dt ett bugg??

 14. Ellinor skriver:

  Hej jag beställde 2 biljetter till närcon det drogs 500 kr från kontot men jag har inte fått någon biljett. Varför blev det så?

 15. Iliade skriver:

  Kommer t-shirtar även att säljas på plats?

 16. Lina skriver:

  Kan man bara vara där över dagen? Utan att sova över?

 17. gao skriver:

  Hello I am a comic dealers and Company in Germany USAGI WA We go to the Europa manga comics convention so , France Italy, Spain and Switzerland Sweden Germany ……..so I want to with you 2011 your convention and I hope you can give me booths or more information or you have stand or booths free i can booking stand or booths thank you and i hope and you have a happy work with you every day Thanks I will look forward to your reply and answer…….more information …

  Best regards
  Usagi wa Team

 18. gao skriver:

  Hello I am a comic dealers and Company in Germany USAGI WA We go to the Europa manga comics convention so , France Italy, Spain and Switzerland Sweden Germany ……..so I want to with you 2011 your convention and I hope you can give me booths or more information or you have stand or booths free i can booking stand or booths thank you and i hope and you have a happy work with you every day Thanks I will look forward to your reply and answer…….more information …

  Best regards
  Usagi wa Team

  usagiwa@hotmail.com

 19. Foxinabox skriver:

  Hejsan, på Uppcon 10 hade jag arbetat i nästan två veckor på min Pocky-packets cosplay och blev totaly dissad av Uppcon för att min cosplay inte klassades som en ”karaktär” och fick inte delta i cosplay tävligen, är Närcon lika buttre som Uppcon och dissar mitt Pocky-packet i tävlingen??
  Mvh Emma

 20. Ace skriver:

  Hej!

  Jag beställde min biljett för drygt en månad sen, och kryssade för att den skulle skickas med posten men jag har inte fått något än, kommer den dyka upp närmare augusti eller har det blivit något fel? hur länge brukar det ta ungefär? 🙂

 21. ellinor skriver:

  asså vad är det här??!
  varför får jag inte biljetterna skickade 6 maj oxå och frågade det här är inte kul. under min kommentar står det att jag ska maila supporten men då går inte …

 22. Kim Sandström skriver:

  Tjenare.

  Glömde visst kolla mailen efter jag hade köpt min biljett, för att spara kvittot osv, köpte för ett bra tag sen, tillräckligt länge för att det ska ha försvunnit från hotmailen.. Så, nu undrar jag, hur gör jag nu för att få min biljett osv?

 23. Agnes skriver:

  Hej! När jag skulle öppna mailet då jag precis köpt biljetterna i min mobil, så lyckades min mobil helt plötsligt ta bort meddelandet, eller något. Hur som helst hittar jag inte den igen. Ska jag också kontakta tickster-support…?

 24. Belinda skriver:

  Jag kan inte gå på närcon och jag har redan köpt biljett till själva konventet och bussbiljett från stockholm. Går det att få tillbaka pengarna?

 25. Anne skriver:

  När får man sin Närcon Buss biljett? 🙂 Har gått ett bra tag sedan jag beställde.

 26. Yorupi skriver:

  Hej! Jag ska köpa två biljetter, ena är för min kompis som ej har pengar atm, så jag skulle lägga ut för honom. Men jag kan bara välja en biljett i fältet. Måste jag göra dubbla betalningar/bokningar då för att få 2 biljetter?

 27. josefin cederström skriver:

  hejhej jag vet inte om nim biljett har kommit än, jag kan ha raderat den, om man kunde få en ny^.^’ hoppas det går

 28. Johanna skriver:

  Hejsan!
  Jag betalade för att få vara med i cosplaytävlingen men har nu ändrat mig eftersom jag kom på att jag gör min egna version av en karaktär. Kan man göra en refund?

  Tack på förhand för svar och ursäkta krånglet!

 29. Fanny Nylander skriver:

  jag beställde min biljett för 9 veckor sedan men har fortfarande inte fått den på min hotmail….HJÄLP!!!!
  jag är orolig 🙁

 30. Beatrice skriver:

  HejHej! Jo jag undrar om det finns möjlighet att ens kompis paxar plats i sovsal. jag kan nämligen inte komma på Torsdagen eftersom jag jobba utan kommer tidigt på fredagen. Jag vill ju självklart sova i samma sovsal och nära min kompis som kommer redan på Torsdagen, så kan hon på något vis ordna så jag har plats i samma?

 31. Hannah Hellwig skriver:

  Jag har inte fått min bussbiljett än och det börjar dra ihop sig (e kanske bara lite för orolig och paranoid) men kan nån kolla upp de?

 32. Hans Alenäs skriver:

  Jag har biljett utan sovsal, men jag undrar om det finns någon alternativ plats där man kan sova. Eller finns det ett sätt att se om någon lämnar återbud på en sovsals biljett?

  • Natalie skriver:

   Helluuuu,okej. Min pojkvän fick inte en sovsal, vi tänkte bo på vandrar hem.
   Sen bestämde sig min vän för att inte åka. Då fick vi briljanta iden att köpa hela hennes närcon-kit, för sovplatsens skull.
   Så vad är det jag hör om att biljetten är bunden? Går de att fixa så vi köper de hela och får sovsalen på nått sätt!? Tack för svar!

 33. nathalie skriver:

  hej jag har beställt både kåsa,matt biljetter och bussbiljetter men dom har inte kommit ännu :/ vad ska jag göra?

 34. Elin =) skriver:

  hej=)

  vart är närcon nästa år??
  om ni vet eller har planerat in de??

 35. Gemini skriver:

  Nånstans stod det att man skulle få ett mail som sa vilken buss man skulle åka med men nu är jag rädd att den email jag köpte biljetterna med är den som jag inte kommer in på >.<

 36. Lizzie skriver:

  Hej! Jag har köpt en bussbiljett och 165 kr har dragits ifrån. Nu har det gått över en vecka sen jag gjorde det och har inte fått någon bussbiljett på posten, fast det stod att det skulle ta 1-3 dagar för den att komma fram. När kommer den fram?

 37. Maja skriver:

  Hej Hej!
  Jo, det är så att jag har en liten fråga.
  Jag tänkte ha samurai svärd till min cosplay-dräkt men är det så att man får ha det. Mina är helt oslipade, lite rangliga prydnads svärd. Hur funkar det? Massa kramar

 38. Denise skriver:

  hej! jag undrar om det kommer finnas några parkeringsplatser nära närcon i år? (och hur mycket kommer de då ungefär att kosta?)

 39. hanna ^^ skriver:

  Asså om man har köpt biljetten men sen märker att man inte kan komma på närcon, kan man lämna tillbaka den då eller ska man sälja den själv eller ska man bara skita i det? xD

 40. Nina skriver:

  Jag köpte biljetter till mina två söner genom tickster för fredag och lördag. biljetterna kostade 100 kr/person och dag, men de la på 50 kr per biljett och dag i medlemsavgift. Är det medlemsavgift för att bli Närcon medlem eller en ticksteravgift? Om det är medlemsavgift till Närcon, vad kostar medlemsavgiften egentligen? Är det 50 kr eller 100 kr. Jag har nu betalt 100 kr per barn.

  • Ullis skriver:

   Det är en medlemsavgift vi lägger på, och alla som går in på NärCon måste vara medlemmar i vår förening (annars täcks de inte av vår försäkring med mera). Medlemsavgiften kostar 50 kr, oberoende på biljett-typ.

 41. Tobias skriver:

  Hej jag köpte biljetter för 2 veckor sen och har inte fått mejlet med min biljett till konventet eller biljetterna till bussen, skulle vara underbart om det kunde skickas om/komma någon gång då jag blir lite nervös när det är bara en vecka kvar till konventet

  Tack på för hand!

 42. Elfi skriver:

  Hey,
  I bought the ticket for Friday and Saturday.Can I sleep there on Friday night?
  Where can I buy the bus ticket from Stockholm to the convention?

 43. Audrey skriver:

  Om jag förlorar min biljett, men betalat och allt, jag måste göra är att säga vem jag är och jag skulle vara några var i systemet eller hur? Google traslate

  I don’t remember where to get my ticket but I know I bought one with a sov sal. I hope… >_< All I need is my personal number I think.

 44. Magnus skriver:

  Jag fick ingen sovsalsplats. Finns det möjlighet att slå upp ett tält på området eller är man hänvisad till campingplats?

 45. Missen skriver:

  Hej, några av mina vänner(inkluderat mig) hade tänk tälta utanför Närcon på Onsdagen, går det bra eller får man ens det för lag?

 46. Kim Triplet skriver:

  Hejsan!
  Jag undrade om man fick bada i t-shirt och badbyxor i polen?
  Är ganska blyg framför folk så undrade om de gick 🙂

 47. Fuzzy skriver:

  Jag har ej fått min biljett att kunna skriva ut en eller info om cosplay, ska inte den skickas till min e-post?

 48. Olle Henriksson skriver:

  Hej, Närcon!

  Jag ville bara meddela att jag har fått förhinder och kan ej vara med i år!
  Har en liten katt där hemma och måste ha sällskap och måste skötas om.
  Så tyvärr kan jag inte med i årets Närcon!

  Förlåt och MVH

  Olle Henriksson

  P.S
  Jag är med i ”teamet Special” och skulle vara med Kultcon när dom var där, men nu blir det bara två, vilket är mycket synd, eftersom det är klart man vill komma på Närcon!

 49. anna skriver:

  om jag bara vill se ett band som spelar, vem vänder jag mig till då? hur mycket kostar det?, är det ens möjligt? 🙂

 50. E skriver:

  Hej! Jag har precis köpt en endagsbiljett till lördagen på Närcon! 🙂 Hur fungerar det med tider? Kommer jag att behöva lämna konventet kl 00.01 på söndagen eller går det att stanna några timmar längre? 🙂

 51. Filip skriver:

  Tja, jag undra om man kan ”checka” in när man vill. Kommer komma lite sent till NärCon typ vid klockan sju tiden på torsdagen. 😛

 52. Endine skriver:

  Hej! jag hittar ingen epost som inte bara är för en sak. jag har inte fått ett mejl från er om vilken buss jag ska ta, så om någon kunde mejla mig det eller om ni kan kolla upp det så skulle det vara bra! om ni behöver mitt personnummer så kan jag mejla det om jag får en mejl adress att mejla till!
  tack på förhand ^^

 53. Hannes å Julias vägnar skriver:

  Hej,min kompis som jag gå med hittar inte sin biljett. Funkar det om hon tar med sitt pass/leg istället?
  Svara fort tack
  MVH Hannes

 54. Alex skriver:

  Hej vi undrar hur man gör när man har köpt en biljet av sin kompis, och de står deras namn på biljetten?

 55. Emil Kroll Lindh skriver:

  Hej! Nu är konventet om fyra dagar, och jag har inte fått varken bussbiljett eller kåsabiljett per post. Börjar bli ganska orolig?

 56. Naricie skriver:

  Hej! hur skriver man ut sin närcon biljett? Ja köpte min på japan-loppisen. Eller räcker de med att ha ID vid incheckningen?

 57. Grönis skriver:

  Hej! nu är det så att jag har köpt en biljett till närcon på Kulturhuset i sthlm strax efter att biljetterna släpptes har jag för mig. detta var på deras manga marknad dom hade under en dag. men min fråga är nu.. ingår sovsalen??? för ja betala 250 kr, och då fick jag inte ens frågan om ja ville ha sovsal med. utan då fanns det bara att betala extra för föreställningar osv.

 58. Sassyana skriver:

  hej jag undrar om jag kan ha ett svärd till min cosplay ??
  Det e en det är dekorations svärd
  av metal och plast
  så det går inte slås med dom på svärdviss
  och de är blunta
  med andra ord de är ej vässade
  så man kan inte skära något med dem..
  Så e det okej om jag ha den ??

 59. Rasmus Cedergren skriver:

  Jag har inte fått mailet om vilken buss/gate jag ska ta, när kommer det?
  Jag köpte först närcon:x + sovsalsbiljett, och en till två månader senare bussbiljetten. Jag har fått svarsmail till båda köpen. 8DDDDD
  Jag skulle gärna vilja veta vilken gate jag ska ta, eftersom alla mina kompisar med bussbiljett redan fått det mailet.

 60. Fredrik skriver:

  Tänkte bara kolla en sak jag bestälde att detskulle skickad hem en kåsa men inget dykt upp ???? Någon som har samma problem eller hämtar man på plats eller vad ????

 61. Bea skriver:

  Helloo~ ^^

  Jag har beställt ett Närcon-paket, men det har inte kommit med posten. Ska man hämta ut det på konventet? :3

 62. Cherie skriver:

  Hej! Jag har beställt min biljett sen juni men bara bussbiljetten har dykt upp. vad hände med min biljett? Och förresten, kan man komma in med sitt referensnummer? För jag har nämnligen sparat den! Är lite stressad eftersom det är 2 dagar kvar ^-^”

 63. Lizzie skriver:

  Hej hej! Jag har inte fått något mail om vilken gate jag ska ta till bussen och börjar bli orolig. Min e-mail: igripenlof@hotmail.com Skicka svar snabbt tack!

 64. Fredrik skriver:

  Tja tänkte kolla om man kan betala med kort eller om det finns automat i närheten eller är det cash som gäller ???

Lämna ett svar