Stockholm

Sverok Stockholm kommer att köra bussar till och från NärCon! Bussarna avgår till konventet på torsdagen och åker tillbaka på söndagen. En plats kostar 165 kr och gäller för både tur och retur. Antalet platser är inte begränsat.

Din bussbiljett köper du samtidigt som du köper din biljett till NärCon:X via vårt biljettsystem. Men du kan även köpa den och alla andra våra varor i efterhand, logga bara in på samma biljettsystem så kan du göra en enskild beställning med dessa grejer.

Torsdag den 4 augusti

Avgång: 10:30
Beräknad ankomst: ca. 13:00
Plats: Stockholm Cityterminal
Gate: A-D, e-post kommer gå ut inom en vecka till de berörda om vilken av bussarna de ska kliva på.
Medtag: Legitimation. Du har ingen fysisk bussbiljett utan du uppger bara ditt personnummer så kollar Sverok Stockholm mot sina listor.

Söndag den 7 augusti

Avgång: 13:30
Beräknad ankomst: ca. 16:00
Plats: NärCons konventsområde, utanför Kårallen
Medtag: Legitimation. Du har ingen fysisk bussbiljett utan du uppger bara ditt personnummer så kollar Sverok Stockholm mot sina listor.

31 svar till Stockholm

 1. Nicole skriver:

  När exakt kommer den infornationen? Skulle vara bra att veta eftersom jag ska resa ganska långt för att komma till stockholm.

 2. Ullis skriver:

  Maila och fråga Sverok Stockholm! NärCon har egentligen ingenting med bussarna att göra förutom att vi hjälper distrikten att sälja biljetter.

 3. Mooncat skriver:

  Kommer det gå att köpa sådan, och går det tidigare bussar för just arbetare?

 4. Mooncat skriver:

  Förresten, vet inte om jag fattade rätt, men varifrån kommer de att gå?

 5. En smått förbannad koventare skriver:

  Här stå det ”Antalet platser är inte begränsat.”, klart och tydligt. Jag skulle åka med några kompisar om det gick, annars skulle jag ta en av dessa bussar. Nu står det att de är slut, och jag har ingen resa. Är detta ett uppdateringsfel i webshoppen av tickster/Närcon eller är det så att det inte finns fler platser? Det senare skulle troligtvis göra att det inte blev något Närcon för mig i år, trots att jag var ute med biljettköp i väldigt god tid. Och det skulle vara väldigt, VÄLDIGT lågt.

  • admin skriver:

   Hejsan! Att antalet platser är obegränsade innebär inte att de säljs ända fram till avgång då Sverok Stockholm måste boka antalet bussar i förväg. Konventsbussarna körs som en subventionerad billigt alternativ för besökarna, därför är det inte rimligt att erbjuda en platsgaranti fram tills avgång och låta bussar köra med bara ett fåtal besökare. Därför så stängdes nu försäljningen av biljetter ner två veckor innan konventet på Sverok Stockholms begäran, vill du ändå få tag på en biljett så får du ta den diskussionen med dem på http://stockholm.sverok.se/

   Annars kan vi rekommendera http://www.swebus.se/ eller http://www.bus4you.se/ för att hitta relativt billiga resor.

 6. Johanna skriver:

  Hej,
  Jag såg precis att det var stängt för att köpa bussbiljetter, jag hade mailat sverok tidigare men inte fått nått svar och nu kan jag inte köpa någon biljett. Jag har inte så mycket pengar och har kollat de hemsidor som ni föreslog men kommer inte att ha råd med det då jag håller på att flytta, nu kan jag inte ta mig till Linköping och undrar då hur man sak göra med biljetten till konventet, känns lite onödigt att ha betalat för den och inte kunna använda den då den har sovsal med som nån annan kanske behöver som kan ta sig dit….

 7. sur närconnare skriver:

  Det är ju bra att ni inte meddelar att ni måste stänga 2 veckor innan… Nu har jag kanske slösat 170 spänn för inget :<

 8. Johanna skriver:

  Så alltså är det bortslösade pengar -.-

 9. michaela sjöström skriver:

  ok, här kommer frågan igen: (såg att man kunde kommentera om bussarna ^^ : när får man sitt mail hem om vilken gate? har en kopis som redan fått sitt. sen undrar jag också hur det blir om man vil hamna på samma buss som en vän? , och så klart: vad händer om man inte får ett mail men har kvitto på att man betalat en bussbiljett?

 10. michaela sjöström skriver:

  okej, jag kollade med honom men han sa att jag skulle kolla med dig (ullis) för att det är ni som har listorna. skulle vara otroligt snällt om du kan maila mig: michaela.sjostrom@gmail.com dennis skrev dock att han skulle skicka mailet, som jag skickade till honom, till dig. så please hör av er 😀 kan inte skickas runt till en massa olika mailadresser, får aldrig något vettigt svar då 🙁 jag kan ange namn, refnr til buss mm om det underlättar att kolla. (kan ju ha råkat skriva fel mailadress när jag köpte bussbiljetten men tror inte det.

 11. Preuss skriver:

  Jag har samma problem som ovanstående, har också mailat till Dennis som sa att jag inte står med på listorna som ni skickat till dem. Jag köpte bussbiljetterna (2 st) efter att jag köpt inträdesbiljetten, kan det möjligtvis bero på det? Jag kan också uppge namn, referensnummer och liknande uppgifter, eller vidarebefodra hela kvittot om det behövs. Min mail är: micaela.attasen@rosendalsgymnasiet.se Skulle uppskatta om ni hörde av er.

  • michaela sjöström skriver:

   shit, jag gjorde ju som dig också. köpte bussbiljetten efter att jag hade köpt min inträdesbiljett till närcon! kanske är därför då :S. jag pratade med dennis igr och han inväntar svar från ullis ännu. ULLIS HELP US!!!!

   btw: kommer du från uppsala, går på rosendalsgymnasiet?

   • Preuss skriver:

    Det verkar vara rätt många som har samma typ av problem. Jag läste nån annanstans här på hemsidan att man kan maila David.fallgren@gmail.com om det är trubbel med bussbiljetten, har själv mailat och väntar nu på svar.

    Heh, först tänkte jag ”hur fan vet hon det?” men sen såg jag att jag hade skrivit min mail. XD Så ja, och jag brukar använda skolmailen till det mesta.

    • michaela sjöström skriver:

     haha coolt. gick ut från rosendal 2010 ^^ så det var därför jag tyckte det var lite skoj 🙂 om vi inte hinner få något svar innan torsdag så kanske vi kan ses innan bussen och gå dit ihop? borde ju räcka med bevis om man har med sig sitt utskrivna kvitto. det verkar bli fler och fler som har samma problem ^^

 12. Clara skriver:

  Hej! Har också samma problem som de två ovanstående. Jag har kvittot och så, men jag fick aldrig något mail. Jag precis som de andra två, köpte min biljett efter inträdesbiljetten. Min mailadress är clara.lunden@hotmail.com.
  Snälla hjälp 🙂

 13. Endine skriver:

  Hej! jag hittar ingen epost som inte bara är för en sak. jag har inte fått ett mejl från er om vilken buss jag ska ta, så om någon kunde mejla mig det eller om ni kan kolla upp det så skulle det vara bra! om ni behöver mitt personnummer så kan jag mejla det om jag får en mejl adress att mejla till!
  tack på förhand ^^ min mejl är: endinestarck@hotmail.com

 14. michaela sjöström skriver:

  det verkar som att vi har hittat ”buggen” i systemet. tihi ^^ ullis skrev tidigare att de hade skickat ut mail till alla på listan. så förmodligen finns inte vi med eftersom vi köpte bussbiljetten på ett annat datum än inträdesbiljetten. kan ju vara något åt det hållet 😛

 15. Runa skriver:

  Tyckte bara jag skulle säga att jag också har samma problem, men att jag har information och referensnummer. Om nåt behövs: OtakuOnigiri@gmail.com

 16. Runa skriver:

  Glömde säga att jag också mejlat Sverok men att de inte hade mitt namn elr personnr på sina listor.

 17. Rasmus Cedergren skriver:

  Jag har inte fått mailet om vilken buss/gate jag ska ta, när kommer det?
  Jag köpte först närcon:x + sovsalsbiljett, och en till två månader senare bussbiljetten. Jag har fått svarsmail till båda köpen. 8DDDDD

 18. Rasmus Cedergren skriver:

  help läste precis, alla har ju samma problem :<

 19. myra skriver:

  åh vad skönt vi är ju många nästan. om alla tar med utskrivet kvitto måste det ju kunna ordna sig!

 20. endine skriver:

  men jag köpte ju biljeterna sammtidigt 🙁 jag har ändo inte fått något mejl1

 21. michaela sjöström skriver:

  fick svar av han.. eeh var det david tror jag. han sa att de hade fått en inkomplett lista av tickster(tror jag) och skulle därför höra med dem idag. han sat att de skulle skicka ut en runda mail snart igen när han fått en liiite bättre lista ^^ om man inte får något mail så sa han att man fortfarande har en bussplats om man väl betalat för en! det är ju tickster som gjort fel förmodligen.

Lämna ett svar