Anmälan (hur det går till)

1. Klicka på anmälningslänken.

2. Välj de varor du vill ha. Om du glömmer bort att beställa något går det jättebra att göra en ny beställning senare (du behöver alltså inte beställa en biljett till konventet varje gång du beställer något, utan alla varor går att beställa var för sig och flera gånger!).

Biljettpriset anges i detta steg som 200 kr, men det exkluderar medlemsskap i föreningen NärCon. Detta medlemsskap är obligatoriskt, så slutpriset blir 250 kr för alla, precis som vi sagt.

3. Dubbelkolla din beställning och välj hur du får din biljett. I detta steg står också den totala summan du kommer betala.

Alla extra varor du beställt (t-shirts, kåsor, NärCon-kit etc) hämtas ut på konventet.

Vill du sova i sovsal löser vi detta på plats smärt- och krångelfritt genom att vi komma ha olika köer vid incheckningen. Vi har dessutom bara 2 sovsalsbyggnader, så vi ser till att du kommer få sova med dina vänner.

Observera också att vi inte skickar er era bussbiljetter. Säg era personnummer när ni kommer till bussen så räcker det!

4. Skriv in dina uppgifter. Var noggrann med att stava rätt, och glöm inte bort att personnummret ska stå med 10 siffror.

5. Välj betalningssätt. Du kan betala via internetbank eller betalkort. Har du inget betalkort kan du antingen fråga dina föräldrar, eller köpa biljett på någon av alla Direkten-märka butiker runt om i landet.

När du har din biljett i är det bara att börja räkna ner dagarna till årets NärCon!

(Psst, om det blir något fel och du till exempel inte skulle få din biljett, maila support@tickster.com så hjälper dom dig!)

22 svar till Anmälan (hur det går till)

 1. asdf skriver:

  undrar fortfarande om man kan betala med visa electron?! D:

 2. Gemini skriver:

  Vad ska man säga om man vill köpa i direkten butiken?

 3. Nelly skriver:

  kan man köpa biljett fastän man bor utomlands? (Finland i detta fall)

 4. David skriver:

  asdf: Tyvärr. Visa och Mastercard.

 5. Daniel skriver:

  Om jag vill köpa biljett i butik, går jag bara ditt och frågar om en närcon biljett eller måse jag förboka eller något sånt innan?

 6. Gustav skriver:

  Skräp också, genomförde mitt köp men är lite mån om mitt personnummer så skrev bara in numret utan de fyra sista siffrorna, måste jag ta kontakt med er för att ändra nu?

 7. Tove skriver:

  Exakt vilka butiker kan man köpa biljetterna?

 8. Erica skriver:

  Hej, unjefär vilken tid kommer bussen till och från närcon att åka?

  • Ullis skriver:

   Den infon kommer på buss-sidan under info när vi har den, men vi har av i alla fall Sverok Sthlm blivit lovade att den avgår så alla är framme tills konventet öppnar (13:37) och åker efter avslutningen (14:00)!

   • Erica skriver:

    ok!
    en fråga till.
    ni skriver att man kan köpa biljetten på en direkten märkt affär. Jag gick till en sådan idag och dom sa att man måste köpa biljetten på hemsidan först och sen kunde man hämta ut den?
    Jag är ytterst förvirrad…

 9. My skriver:

  Kan man gå direkt till Direkten och köpa biljett och slippa boka här på hemsidan, eller ska man boka på hemsidan och sedan gå till buitken och betala där?
  Om ja, vad ska man ha? Behöver svar på detta snarast!

 10. Tess skriver:

  jag har köpt biljet för ett bra tag sedan mn ska man inte få ett mail eller nåt som säge ratt man har betalat?

 11. Lina skriver:

  Det här med cosplay biljetten…hur får man den? O_o jag har fått den vanliga biljetten men inte cosplaybiljetten….på den vanliga biljetten står det: ”Skickas: 1 st cosplaybiljett”
  Men jag har inte fått någon hemskickad…

 12. Sasu skriver:

  Hur anmäler man sig till cosplaytävlingen om man redan köpt vanlig närcon biljett? Jag och min kompis undar mn ni svarar inte på mitt mejl ^^”

  • Ullis skriver:

   Jag hittade detta i ”anmälan – hur det går till”:

   ”Om du glömmer bort att beställa något går det jättebra att göra en ny beställning senare (du behöver alltså inte beställa en biljett till konventet varje gång du beställer något, utan alla varor går att beställa var för sig och flera gånger!).”

 13. hanna skriver:

  jag undrar om närcon packetet?
  får man det hem skickat eller får man det på konventet? 🙂

 14. Sonja skriver:

  Hur vet man NÄR bussen går ifrån Stockholm? Och var? Och vilken?

Lämna ett svar