Anmälan (hur det går till)

1. Klicka på anmälningslänken.

2. Välj de varor du vill ha. Om du glömmer bort att beställa något går det jättebra att göra en ny beställning senare (du behöver alltså inte beställa en biljett till konventet varje gång du beställer något, utan alla varor går att beställa var för sig och flera gånger!).

Biljettpriset anges i detta steg som 200 kr, men det exkluderar medlemsskap i föreningen NärCon. Detta medlemsskap är obligatoriskt, så slutpriset blir 250 kr för alla, precis som vi sagt.

3. Dubbelkolla din beställning och välj hur du får din biljett. I detta steg står också den totala summan du kommer betala.

Alla extra varor du beställt (t-shirts, kåsor, NärCon-kit etc) hämtas ut på konventet.

Vill du sova i sovsal löser vi detta på plats smärt- och krångelfritt genom att vi komma ha olika köer vid incheckningen. Vi har dessutom bara 2 sovsalsbyggnader, så vi ser till att du kommer få sova med dina vänner.

Observera också att vi inte skickar er era bussbiljetter. Säg era personnummer när ni kommer till bussen så räcker det!

4. Skriv in dina uppgifter. Var noggrann med att stava rätt, och glöm inte bort att personnummret ska stå med 10 siffror.

5. Välj betalningssätt. Du kan betala via internetbank eller betalkort. Har du inget betalkort kan du antingen fråga dina föräldrar, eller köpa biljett på någon av alla Direkten-märka butiker runt om i landet.

När du har din biljett i är det bara att börja räkna ner dagarna till årets NärCon!

(Psst, om det blir något fel och du till exempel inte skulle få din biljett, maila support@tickster.com så hjälper dom dig!)

22 svar till Anmälan (hur det går till)

Lämna ett svar