AMV-Tävling

Regler för AMV-tävlingen på NärCon X

  1. Längd på videon är max 7 minuter. Försök inte att komma så nära gränsen som möjligt, utan håll videon till att vara runt 5 min. Överskrids gränsen så får videon inte vara med.
  2. Skicka videon till amv@narcon.se innan den 23e juli, gärna längre tid i förväg så att vi har tid att undersöka videon efter fel eller dylikt som skulle hindra den från att delta så att vi kan informera om detta och meddela er.
  3. Inkludera inte texter som är skapade av andra personer (tänk: undertexter) och/eller texter som inte är relaterade till videon. Det är okej att ha en kort eftertext med credits till skaparna av AMVn, dock inte en introduktion.
  4. Kom ihåg att videon ska visas på en stor duk i en biografliknande sal, så att bild- och ljudkvalitet inte försämras märkvärt under dessa förhållanden.
  5. Om du vill skicka in AMVn på skiva eller liknande så är det också okej, vi kommer då att behålla skivan. Även så tar vi oss friheten att använda din AMV till vad vi vill efter konventet, vilket antagligen kommer innebära att vi lägger upp den på hemsidan och/eller forumet.
  6. Två priser kommer delas ut, en vinnare tar juryn fram, den andra publiken.
  7. Använd mestadels anime eller passande sekvenser från tv-spel (tänk Final Fantasy, Persona), basera inte hela videon på västerlänskt eller spelfilm.
  8. Vi söker musikvideos, inte trailers eller reklam.
  9. Inte i närheten av alla människor på NärCon är vuxna, tänk därför på att hålla videon barnvänlig. Är ni osäkra så fråga. Haibane renmeis vingscen är okej till passande musik – Dokuro-chan är det inte.

12 svar till AMV-Tävling

Lämna ett svar