Besökarnas försäljningsbord

Besökarnas Försäljningsbord

Har du saker du vill sälja men vill samtidigt ha kul på konventet? Då är besökarnas försäljningsbord någonting för dig. Tjänsten där NärCon säljer dina gamla saker du bara vill bli av med medan du har det kul på konventet tillsammans med nya och gamla vänner!

Besökarnas försäljningsbord är bättre i år än vad det någonsin har varit, så ta med er alla era saker ni vill bli av med eller kom förbi och se om det finns någonting som just du har letat efter. För dig som vill lämna in saker till bordet så kommer du till oss direkt när konventet har öppnat, och lämnar dina uppgifter och dina saker så sköter vi resten. Det enda vi tar för detta är en avgift på 10%, givetvis endast om din vara faktiskt blir såld. De avgifter vi får in använder vi sedan för att ha möjlighet till att skapa ännu fler bra events.

Du anmäler dig på plats samtidigt, och vi kommer ha personal på plats större delen av dygnet som kan ta emot dina saker!

Regler

  • NärCon tar bara emot saker som har med konventets inriktning att göra
  • NärCon tar inte emot saker som inte får säljas enligt svensk lag
  • Du måste själv hämta ut dina saker – du kan inte be en vän göra det
  • Finders, Keepers! Har du glömt att hämta dina saker innan konventet stänger så returnerar vi inte tillbaka dem!
  • Du lämnar in saker på självrisk, NärCon ansvarar inte för borttappade saker

Auktionen

En klassiker som även i år finns med på NärCon. Under lördagskvällen kommer det finnas en auktion där du kan göra stora som små fynd. Kom förbi och ta en titt om det finns någonting som du vill ha.
Om du vill lämna in saker till Auktionen så gör du det till Besökarnas Försäljningsbord, du kan även välja att lämna in saker vilka både säljs först på försäljningsbordet för att om de inte säljs först då läggas upp på auktionen.

Har du några frågor alls, maila dom direkt till forsaljningsbord@narcon.se!