Artist Alley

Efter mängder av förfrågningar och mail kommer äntligen NärCons Artist Alley! Är du en tecknare, konstnär, fotograf eller liknande som vill visa upp och sälja din verk? Då är Artist Alley precis för dig.

Vi har mängder av yta centralt belagda på konventet där du får en egen yta som består av ett bord på ca 2 x 1 meter och väggytan bakom bordet.

Att boka bord i NärCons Artist Alley är otroligt billigt och enkelt. Du anmäler dig till konventet precis som vanligt, och kryssar i att du vill boka ett bord. Sen betalar du precis som vanligt och får allting besökarna får, plus ditt egna bord. Sen kommer du till NärCon precis som vanligt och lägger upp din konventsvistelse precis som vanligt; vill du spendera hela konventet med att sälja dina verk gör du det, annars kan du komma och gå precis som du vill.

Du behöver inte ens oroa dig för stölder på nätterna, när natten smyger sig på låser vi helt enkelt ner salen, och öppnar den inte förens på morgonen igen.

Att delta i Artist Alley kostar bara 50 kr utöver priset för konventet. Skynda dig att boka, med tanke på alla mail vi fått räknar vi med att alla platser tar slut snabbt!

Lämna ett svar