Filmsalarna

Filmsalarna på NärCon är i år tre, därför har vi gjort så att varje sal har något eget att tillföra konventet!

Den första salen kallar vi helt enkelt för filmsalen, där gör vi som tidigare år att vi visar anime och andra asiatiska filmer/seriersom inte visats på tidigare NärCon, antingen för att filmerna är färska för året, eller för att vi inte tidigare haft tid till just dessa.Schemat för den här salen är inte helt färdigt och vi tar gärna in tips på vårat forum under passande tråd.

Den andra salen är Spelkonventsfilmsalen; där vi visar filmer som man ofta kan finna på spelkonvent eller i varje fall skulle passa där. Det blir inte så mycket anime här, men helt klart filmer som man både kan titta på och njuta eller bara sätta sig och slappa en stund. Schemat ligger uppe, men vi tar gära in tips på hur den kan förbättras.

Den tredje filmsalen är helt enkelt en favorit i repris, NärCon 06 @ NärCon:X! Här upprepar vi filmerna som visades år 2006 i den ordningen dom visades, trots allt så har NärCon ökat markant i deltagarantal sedan det startade och det är säkert många personer som missade det underbara schemat från detta år, som nu får en chans igen att inte missa något. NärCon var visserligen en dag kortare 2006, men torsdagen täcks upp av populära filmer och serier från andra NärCon, så säg till om det var något ni missade så kan vi köra det då!

 

Lämna ett svar