Seremedy

Seremedy är ett ungt visuellt rockband som siktar på att chocka den ensidiga monotona musikmarknaden i väst med sin androgyna och extravaganta look. De kombinerar sitt moderna Pop/Metal-sound med en tvåsidig syn på världen.
En är tung, mörk och aggressivt melodisk. Den andra är färgrikare och gladare.
Trots att bandet bara funnits i ett år har de redan hunnit med en Japanturné och att spela i Ryssland. De har blivit ett populärt band på Östasiatiska konvent i Sverige och är bokade på Getaway Rock Festival i Gävle denna sommar.
Japansk media har redan uppmärksammat bandet med bl.a en feature i en av Japans största Visual Rock-tidningar ”Cure” med låten ”Bulletproof Roulette”. Samplerskivan producerades av Visual Rocklegenden KENZI(ANTI FEMINISM, DEAD POPSTARS) som är en vän till bandet. Cure gjorde också en helsidesintervju med bandet under japanturnén som kommer i nästa nummer. Fler kopplingar till den japanska scenen är bl.a HIZAKI i Versailles som är vän med YOHIO i Seremedy. YOHIO har också skrivit en låt till Dada i Velvet Eden.
Det kommer att satsas stort på bandet i Sverige framöver då de blivit signade som första svenska visualband av Majorbolaget Universal. Debutsingeln ”Bulletproof Roulette” släpptes 11 Mars 2011 och den gick direkt in på 10 i topp-listan på Itunes.
Ep´n ”Seasons will change” släpptes 13 April och ett album kommer i höst.

BULLETPROOF ROULETTE
ITUNES
SPOTIFY
Seasons Will Change
BULLETPROOF ROULETTE
YOHIO swedish blog: http://yohio.blogg.se/
YOHIO japanese blog: http://ameblo.jp/yohio
Official YouTube channel: http://www.youtube.com/user/Seremedy

Lämna ett svar