Activity

Activty – the Spontivity!
Börjar fantasin tryta? Är Ullis söt, men börjar bli lite för tjatig? Vill du göra något riktigt kul, men vet inte vad?
– Kom till oss! Activityteamet a.k.a. NärCons peppsquad är alltid på G och står till tjänst med den bästa sortens underhållning och sköna lekar dygnet runt.
Vi tror inte på en stund utan minst fem leenden på läpparna! Så följ doften av awesomeness och joina oss på fotleken, limbo, speed meeting eller den nyintroducerade klumelur-leken!
Activity garanterar mer nöje än nytta och lite till, inget är dåligt allt är bra!

Skattjakten – NärCons Jubileumsskatt!
Skattjakten i år kommer innehålla grymma priser då det är NärCons 10-års jubileum! Olösta gåtor och kluriga uppgifter väntar på dig och dina vänner. Det kanske är smartare att läsa Detektiv Conan än plugga matematik dagen innan?
Ingen föranmälan krävs, dyk upp med din grupp (helst innan jakten börjat) och anmäl er, sedan är det bara att sätta kurs mot skatten!
NärCon X marks the spot!

Talangjakten – Mr. and Mrs. NärCon
10 år har gått och enligt NärCon-bibeln står det att något särdeles awesome kommer att inträffa. Tillsammans med ett gäng spåkvinnor och Gandalf har vi arrangörer kommit på svaret, nämligen upprättandet av Mr. and Mrs. NärCon.
Genom att uppträda alldeles awesome på en av våra scener har du chansen att förtjäna titeln. Folket i staden NärCon kommer naturligtvis vara de som bestämmer deras nästa härskarpar.

Vinnarna kommer få sin bild uppsatt i konventetsområdet där folket kan dyrka dem med kärlek.

Sagostunden – Mysig kväll med pepp.
Under kvällen kommer vi att unna oss med mys och inombordspepp, vi kommer tillsammans sitta i en ring där farbror funktionär läser en saga. De brinnande marschallerna, solnedgången till och med vinden kommer att värma hjärtat å själen, vilken eufori! Tillsammans gör vi det till en myspeppig kväll.

Varulv – För er som inte sover…
För dig som inte kan somna eller helt enkelt vägra att sova har vi en aktivitet just för dig. På nätterna kommer vi att arrangera Varulv! Det är lika kul för nybörjare som det är för veteraner; så varför inte vara med när du ändå är uppe?

Strike-a-pose
Rör du dig snabbare än westerns Clint Eastwood?
Har du en fantasi där de enda gränser som finns är scenens kanter?
Är posegudinnan Tyra Banks ett minne blott i din oemotståndliga scennärvaro? Perfekt!
Det är dig vi vill ha upp på scen för att bevittna dina mest kreativa poser som är så coola att de till och med charmar sönder publikens konventband ~
Finn scenen, ta fram dina bästa poser och utklassa dina motståndare i takt med publikens hejarop!
Vad väntar du på? – Get ready, set and STRIKE!

Robot Unicorn Heavy Metal turnering
Då var vi igång med Robot Unicorn, en riktig klassiker. Men vänta! Eftersom att vi på NärCon är lite coolare än andra konvent kommer vi att ha HEAVY METAL versionen! Känner du dig peppad att bli NärCons första(!) Robot Unicorn Heavy Metal mästare? Kom till oss i activity och anmäl dig innan turneringen börjat! Vem vet? Du kanske besitter de ultimata Robot Unicorn-skillsen?

Twisterturnerning
Upp med vänster fot till grön! Ner med huvudet och över Glenn mot gul? Högra foten över vänstra axeln och sen 180° med siktet inställt på rött~
Det står bara en vinnare kvar när resterande deltagare faller handlöst mot havet av olika färger och diverse kroppsdelar. Stadiga nerver, starka muskler, öppet sinne – har du vad som krävs?
Fyra färger. X antal deltagare. Intensiva moment och omöjliga grader. Delta i den klassiska twisterturneringen och utmana kroppens vett och sans.

Fågelboet
Åh nej! Du och dina arkeologvänner har råkat ta fel ägg för matlagning, nu ska ni tillsammans samarbeta för att lämna tillbaka äggen i fågelboet; innan madame fågel upptäcker att äggen är borta! Tillsammans med dina arkelogvänner kommer ni att stöta på oförberedda utmaningar under otänkbara situationer. Var försiktiga och håll i hatten!

Flaskpumparleken
En raket, en pump, ett mästerverk gjort av dig. Så fort som möjligt ska du sätta ihop en raket av materialet som kommer att finnas på plats och sen ska du försöka få upp den i luften och den som har fått upp raketen först vinner. Det kommer att bli svettigt och många hjärnceller kommer att komma till användning, men det kommer också att bli hjärtligt kul!

Fotojakten
Fina minnen från konvent är alltid roligt att ha! Ta tag i din kamera och delta i årets fotojakt! Det är inte den bästa fotografen som vinner, det gäller också att vara kreativ. Så finn paparazzin inom dig och bli belönad av NärCons redaktörer!

12 svar till Activity

Lämna ett svar