Vic Mignogna

Vic Mignogna  är en amerikansk röstskådespelare  som är känd i den yngre och nyare kretsen av Anime-fans. NärCon är såklart mycket stolta över att kunna presentera Vic som en del av NärCon:X stora eventutbud.

Vic har skådespelat en del sedan han var 8 år, både på skärmen och på scenen. Men det var inte förrens för 10 år sedan som han halkade in i animevärlden, då som rösten till Vega i Streetfighter II.

Sedan dess har Vic lånat ut sin röst till över 1500 tv-spel och animes mest känd som Edward Elric i Full Metal Alchemist. Andra roller inkluderar Tamaki Sou i Ouran High School Host Club, Fai i Tsubasa Chronicle, Dark i DN Angel, Kurz i Full Metal Panic,  Broly i Dragon Ball Z, Kougaijji i Saiyuki, Ikkaku i Bleach, Yukito i Air, Takanaga i Wallflower, Tatsu i Peacemaker, Luciano I Code Geass, Zero i Vampire Knight och många, många fler.

Men än längre än sin röstskådespelar karriär har han även varit aktiv som kompostitör/producent/vocalist. Han har själv medverkat i introlåtarna till en del animes han varit med i, bla introt till One Piece.

Som om detta inte vore nog har han en examen i filmkunskap och är djupt involverad i bla webserien Star Treck Phase II.

Under Närcon:X kommer han att hålla i Q&A’s och autografsigneringar, så missa inte chansen att få prata med Vic!

14 svar till Vic Mignogna

 1. Belinda skriver:

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!! Tack för att ni frågade honom! Åh, nu längtar jag ÄNNU MER till Närcon! <3

 2. KaizokuHime skriver:

  OMG !! <3 JAG VILL FAN INTE MISSA HONOM IGEN JAG VILL DIT T^T !!! <3

 3. Beatrize skriver:

  ÅÅHHH SKA HAN HIT???????+

 4. Karin skriver:

  YAHOOH!! 8D Gawd vad kul, jag har alltid velat träffa Vic! 😀 <3

 5. Dutt skriver:

  Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma. Jag hyperventilerar snart? Får man hyperventilera? Okej, jag hyperventilerar. JAG ÄLSKAR NÄRCON! T___T

 6. Kisaragi skriver:

  Hoppas han gillar svea-rike x)

 7. Martine skriver:

  Var først usikker om jeg skulle dra.. Så ser jeg dette.. Skal dra, uansett hva!!! Selvom jeg må gå fra Norge til Sverige!!!

 8. Martine skriver:

  Uhm.. Hvilken dag skal han være der?

 9. Greensmille skriver:

  YOSH! I will meet Fai’s voiceactor irl gosh this is tooooo AWESOME! n///w///n

 10. Nicole skriver:

  Äntligen ska han komma till Sverige! Såg på Youtube att han kom typ till Danmark förra året. Hoppas han tycker om Sverige så mycket att han kommer igen fler gånger 🙂

 11. nadja skriver:

  jaaaaaaaaa XD jag måste vara där! äntligen kommer han till sverige 😀 fast exakt när och var på närcon kommer han att vara där?

Lämna ett svar