Allergiinformation

Allergisk?
Är du allergisk? Eller har du specialkost?
Då finns det en hel del som du behöver veta!

Vi kommer kunna erbjuda vegetarisk mat i så stor utsträckning vi kan, men vi kan inte tillgodose allas behov. Vet du med dig att du är allergisk eller är vegan – förbered gärna egen mat hemma och ta med. Vi hjälper dig att värma din mat i mån av tid!

NärCon ansvarar INTE för dina allergier, det måste du själv komma ihåg.
Undrar du vad något av våran mat innehåller? Fråga gärna, vi hjälper dig i den mån vi kan!
NärCon är såklart nötfritt men en del av vår mat och vårt godis kan innehålla spår av nötter. Dessa kommer vi såklart att märka ut för dig! Vi kan inte heller ansvara för vad våra deltagare tar med sig och äter på området.

På NärCon tillåts inte pälsdjur inne på området eller i sovsalarna och rökning är endast tillåten på utmärkta områden, långt ifrån ingångar och lokaler.

Skulle du må dåligt
Skulle det hända att du känner dig dålig eller blir allvarligt sjuk, gå eller skicka en kompis till receptionen så anropar dom på sjukvård åt dig. Våra sjukvårdare är alla utbildade inom yrket så du kan känna dig lugn. När dom träffar dig gör dom en enkelt undersökning, hjälper dig ta din medicin eller i sällsynta fall hjälper dig till sjukhuset.

Vi rekommenderar alla besökare att ha ett ICE nummer (in case of emergency) inlagt på sin telefon som vi ringer upp om något allvarligt skulle hända!

Lämna ett svar