Vi sa att biljetterna var slut, men så var de inte det!;pPPPppPPpp

Vi som arrangerar NärCon har, precis som alla andra, sett att vi uppenbarligen släppt färre biljetter än vad det fanns efterfrågan för.

Vi är på ett sätt sinnesjukt glada över att så många vill bli en del i den enorma familj som är NärCon, men samtidigt flyttade vi ju till LiU för att alla som vill gå på NärCon ska kunna gå på NärCon!

Så, vi har beslutat att släppa 500 biljetter extra till vad som ganska uppenbarligen är årets hetaste konvent! Till dessa släpper vi också 20 platser extra till vårt otroligt populära Artist Alley, och 20 extra platser till vår spektakulära Cosplay-tävling!

Av de 500 inträdesbiljetterna kommer 200 att vara med sovsal, och resten utan. Alla biljetter kommer att kosta 350 kr, oavsett om de är med eller utan sovsal (Artist Alley och Cosplay-passen behåller såklart sitt gamla pris!). Biljetterna kommer gå att köpa på precis samma ställe som de gamla.

Dessa biljetter försläpps på Lördagen den 18/6 för de av er som tar er till vårt bås på Dreamhack i D-hallen.

För dom av er som inte kan er dit så släpper vi resten av biljetterna och passen klockan 13:37 på måndagen den 20/6e!

Vi hoppas att dessa biljetter räcker för att stilla er törst efter NärCon, och vi ses snart!

Det här inlägget postades i Awesome. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.