Föreläsning med DICE och galen biljettförsäljning!

På NärCon 2011 kommer du ha möjlighet att lyssna på Mikael Lagré från Dice om hur det är att vara spelutvecklare. Lär dig om hur det går till att skapa ett spel och hur man egentligen får jobb inom spelbrancen. Dice är ett svenskt spelföretag vilka har utvecklat världsberömda spel så som Battlefield och Mirrors Edge.

Dessutom kan vi berätta att i och med att UppCon gick av stapeln i helgen så har biljettförsäljningen tagit fart ordentligt! Så, vill du vara säker på att få tag i en köp den så snart som möjligt då vi inte vet i hur många dagar till de kommer finnas kvar. :3

I och med ökningen av biljettförsäljningen så har även antalet frågor från er ökat massivt. För att vi ska kunna svara er på ett bra sätt och ni ska enkelt kunna se svaret så hänvisar vi er till vårt forum på forum.narcon.se där ni även kan peppa inför årets evenemang tillsammans med alla andra besökare! Har ni andra frågor, eller det är mer brådskande, får ni gärna maila oss!

 

PS: har ni några som helst frågor rörande era biljetter (att den inte kommit fram, pengar inte dragits etc) maila support@tickster.com så hjälper de dig! DS

Det här inlägget postades i Awesome. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Föreläsning med DICE och galen biljettförsäljning!