Biljetterna går åt + områdeskarta

Som vi redan har delgett på Facebook kan vi berätta att nu är mer än hälften av alla biljetter till NärCon:X sålda, så missa inte att köpa en biljett du med innan de är slut! 😀 Du hittar mer information om hur du köper din alldeles egna NärCon:X-biljett här.

Dessutom kan vi berätta att för er som inte redan har sett det så finns det en preliminär karta över hur NärCon:X kommer vara uppbyggt vilken vi kommer att uppdatera fram tills det är dags för NärCon:X. Ni hittar den här.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar till Biljetterna går åt + områdeskarta

 1. Seki skriver:

  I wonder, about how much will the food cost in the cafeteria? I haven’t seen anything about it, I think..

 2. Natsu Dragneel skriver:

  Nu börjar man bli en aning orolig här! Cosplaybiljetten har inte kommit än och ingen från Närcon har hört av sig, varesig i brevlådan, mail eller telefon eller hur ni nu gör.
  När hör ni av er till alla tävlande?

 3. nadja skriver:

  oj, då måste jag nog skynda mig att köpa en biljet så fort som möjligt då… börjar bli lite orolig, för jag måste dit! jag tänker ej missa vic, då dör jag x_x desutom missade jag förra conventet T.T YOSH! mot biljeterna XD

 4. Hanna skriver:

  Hur många biljetter finns kvar just nu då? Det kan ju vara bra om dom går ut med det…