Biljettsläpp!

Idag är det bara 4 dagar kvar till vi släpper alla biljetter till årets upplaga av NärCon! Har ni inte redan gjort det kan ni klicka er in på anmälningssidan och läsa på lite om vad som gäller. Glöm inte heller för den delen att utforska allt underbart som kommer hända under årets event!

Alla frågor ni har kring anmälan kan ni fråga i kommentarsfältet här nedanför eller på vår Facebooksida. Råkar ni vara i Stockholm på Lördag rekommenderar vi starkt att ni tittar förbi Japan-Loppisen, där vi kommer sälja de första biljetterna till lyckliga besökare! Vi kommer även lotta ut biljetter, leksaker med mera till alla som köper biljetter då, så missa inte er chans!

Så, se till att inte lägga hela studiebidraget/lönen på plyschdockor och telefonräkningen så missar ni inte er biljett till sommarens största händelse!

Det här inlägget postades i Awesome. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.